De OCT

Sinds kort beschikt Saers over een OCT een OCT (optical coherence tomography) apparaat kan door middel van fotonen tot op de micrometer nauwkeurig een 3D weergave van uw ogen maken. Hierdoor is het mogelijk om diverse oogaandoeningen op te sporen. Om u beter uit te kunnen leggen hoe het werkt kunt u op de onderstaande video zien hoe de OCT werkt.
Bent u benieuwd naar de OCT of naar Saers? Maak dan een afspraak of kom gerust een keer langs bij ons in de winkel!

Het rad van fortuin bij Saers

Saers bestaat dit jaar 50 jaar! Om dat te vieren hebben wij een rad bij ons in de winkel gezet. Kom bij ons langs in de winkel op de Voorstraat 40-42 in Spijkenisse en beproef je geluk bij ons rad!

Saers 50 jaar spijkenisse

De voorwaarden voor deze actie zijn als volgt:

U kunt alleen aan het rad draaien indien u een montuur en/of zonnebril heeft aangeschaft bij ons in de winkel.

 Рdeze lijst wordt nog aangevuld

Saers wordt extra sociaal op Facebook

Wij maken graag de wereld een beetje scherper. Uw zicht en uitstraling is belangrijk voor ons, een bril is immers onderdeel van een gezicht en daarmee een persoon. Onze klanten verlaten altijd tevreden onze winkel, maar we horen natuurlijk ook erg graag hoe het hen daarna vergaat! Daarom hebben wij de spannende stap gemaakt om een pagina te maken op Facebook. Zo kunt u met ons delen hoe uw bril bevalt. Wij vinden van alles leuk, van korte berichtjes tot mooie foto’s! Like ons en we horen graag van u.

Doe ook mee met onze actie op Facebook en maak kans op een gratis Ray-Ban zonnebril!

Klik op de afbeelding om naar onze pagina te gaan en doe mee!

Like en share ons op FaceBook!